De rugzak als schooltas

De rugzak als schooltas: Bij de keuze voor een schooltas gaat het om meer dan alleen het merk en het model. Schooltassen herbergen vaak een flink gewicht. Denk daarbij aan boeken, papier en een laptop. Daarmee speelt dus ook de ergonomie van een schooltas een belangrijke rol. Verkeerd gebruik of een verkeerde schooltas kan op termijn zorgen voor bijvoorbeeld rugklachten. Kies daarom altijd een schooltas die bij je past.

Rugzak als schooltas

De rugzak is al jaren een topper als schooltas. Doordat rugzakken zijn voorzien van twee schouderbanden is het gewicht van de inhoud van de tas verdeeld over je rug. Dit is zonder enige twijfel de beste en meest comfortabele manier om je schoolspullen te vervoeren. Ook op het gebied van rugzakken heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Fabrikanten zijn constant op zoek naar nieuwe toepassingen om aan de rugzak toe te voegen. Zo zijn de schouderbanden ergonomisch gevormd en gewatteerd voor optimaal draagcomfort. Is er vaak een laptopvak toe gevoegd zodat je je laptop veilig kunt vervoeren. In sommige gevallen is er een borstband aangebracht zodat de rugzak goed op je rug vast blijft zitten.

Op het Internet vind je een uitgebreide keuze schooltassen. Bij 4activekidz.nl bijvoorbeeld hebben ze stevige rugzakken voor naar school en op vakantie. Nu in de aanbieding!

Bij Ikenik.nl hebben ze een ruime collectie tassen voor kinderen in alle leeftijden. Wij vinden vooral de tasjes van Lief! ontzettend leuk.

lief rugzak3 lief rugzak2 lief rugzak1

Een rugzak met naam is natuurlijk ook altijd leuk. En handig, want makkelijk terug te vinden. Je vind ze onder andere bij Kidzincolor en Koterkado.

site_kinderrugzak_met_naam

Kortom, er is veel te shoppen als je een rugzak zoekt. Veel shop plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *