Een zonnebril cadeau bij je Skooter schooltas

Schooltassen bij Hippekinderspullen

Ben jij nog op zoek naar een leuke, hippe of stoere schooltas? Een rugtas, of een messenger model? Met vrolijke kleurtjes, of juist niet te opvallend? Dan moet je zeker over bij Hippekinderspullen kijken. Zij zijn bekend van hun grote collectie muurstickers, kinderlampen en andere leuke accessoires voor de kinderkamer. Maar daarnaast verkopen ze ook heel veel leuke schooltassen.

De merken die zij onder andere hebben zijn Zebra Trends, Dutch Heroes, Skooter, De Kunstboer den Retour. De collectie wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid dus er is altijd wel iets leuks te vinden. Je slaagt er ook voor je lunchtrommel of drinkfles.

Hippekinderspullen verwerkt je bestelling met zorg en leuk is dat je er altijd een klein cadeautje bij krijgt. Een gummetje bijvoorbeeld, of een puntenslijper of potlood. Een klein gebaar maar wel ontzettend leuk en attent.

Zonnebril cadeau bij een Skooter schooltas

Er loopt nu een leuke actie bij Hippekinderspullen: Als je nu je een schooltas van het merk Skooter besteld, krijg je er een gave zonnebril bij cadeau! Kortom, aarzel niet en shop nu je schooltas bij Hippekinderspullen.

 skooter schooltasskooter schooltasskooter schooltas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *