Jongenstassen van Dutch Heroes: stoer!

De jongenstassen van Dutch Heroes uit de Tata collectie zijn heel erg stoer. Dutch Heroes maakt ontzettend leuke, hippe kleding en tassen. Op de tassen, welke zowel als rugtas als als schoudertas te koop zijn, staat eigenlijk altijd wel een voertuig afgebeeld: een helikopter, een auto, een surfers busje, een brandweerauto, etc. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit met weer leuke nieuwe prints.

dutch heroes                       dutch heroes

De schooltassen van Dutch Heroes zijn door hun prints en formaat prima geschikt voor jongens van ca. 5 tot 10 jaar. En de prijs is ook leuk: de tassen kosten € 23,95 per stuk.

De tassen zijn allemaal van afwasbaar kunststof en hebben aan de binnenkant nog een vakje met rits en een open vakje. De rugtassen zijn 30 x 26 centimeter groot en hebben zachte verstelbare schouderbanden. Ook de schouderband van de postman tas is verstelbaar. De rugtassen hebben nog een handig voorvak met rits. De schoudertassen zijn 30 x 30 centimeter.

Een groot van de schooltassen is verkrijgbaar bij Hippekinderspullen. Klik hier voor hun collectie.

rugtas Dutch heroes rugzak surf   167873-dutch-heroes-schoudertas-beetle-navy-groen postmen heli  Dutch Heroes rugzak helicopter 208-131 bus  uk bus   stars and stripes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *