Kindertassen voor op reis

Vergeet school: nog even en het is weer vakantietijd! Tijd dus voor kindertassen voor op reis. Natuurlijk kun je je schooltas gebruiken om je speelgoed en favoriete boek en knuffel in te doen. Maar wat is nou leuker dan een eigen reistas?

Bij Bulbby hebben ze diverse soorten reistassen waar je een naam en leuke afbeelding op kunt laten drukken. Bijvoorbeeld een mooie trolley met twee handige zwenkwielen en zo gemaakt dat-ie mee kan als handbagage in het vliegtuig. En doordat je eigen naam erop komt is-ie weer makkelijk terug te vinden. Klik hier voor alle kleurtjes en afbeeldingen. Onze oudste zou de trolley met gitaar wel heel cool vinden. De trolleys kosten € 54,95.

Heb je liever een wat kleiner model dan is er de small versie, die € 44,95 kost. Dit model is ook erg geschikt om mee te nemen voor een weekendje weg of logeren bij opa en oma. Je kunt ook een pakket bestellen: een grote en kleine trolley samen voor € 79,95. Ben je in één klap klaar!

Bulbby trolley met naam                     kindertrolley met naam

Voor naar het strand heeft Kidzincolor leuke strandtassen met naam. Alles wat je nodig hebt voor een dagje strand past erin. De tas heeft handige extra vakjes voor wat klein geld of een snoepje of je zonnebril bijvoorbeeld. De opdruk, naam en lettertype én de kleuren kies je helemaal zelf.

strandtas met naam                   strandtas met naam

Ook de kindertrolleys met naam van Koterkado zijn heel erg leuk. Door de banden kan de trolley ook door papa of mama op de rug genomen worden, dat is handig. Wij zijn weg van de schattige mini beautycase. Dat spiegeltje ook, helemaal geweldig. Als ik een dochter zou hebben dan wist ik het wel!

kindertrolley met naam             mini beautycase met naam

Bij Ikenik.nl verkopen ze de leuke Trunki trolleys. Handig aan deze trolleys is dat ze op 4 wielen rijden en dat je eventjes op kan gaan zitten als je moet wachten of moe bent. En ze zijn natuurlijk erg leuk om te zien! Klik hier voor alle modellen.

trunki ikenik.nl-Trunki-Bernard-90863000001-20 ikenik.nl-Trunki-Trixie-7276700000-20

Genoeg keuze dus voor kindertassen voor op reis. Fijne vakantie allemaal!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *