KoterKado tips voor de meivakantie

Heb jij vakantieplannen voor de meivakantie? Heerlijk een weekend, midweek of misschien wel langer er tussenuit, genieten van de het mooie weer en van elkaar. Heerlijk! Voor als je op pad gaat met de kids heeft Koterkado een paar leuke producten in het assortiment.

Koterkado rugzak trolley met naam

Deze handige rugzak trolley is verkrijgbaar in blauw en rood en zoals de naam al zegt zowel als trolley als als rugzak te gebruiken. De rugzak heeft een handig formaat, waardoor hij ook als handbagage mee mag in het vliegtuig. Met de naam van je kind erop zorg je ervoor dat de rugzak goed herkenbaar is. De rugtas kost normaal € 29,95. Met de code RGZT04 ontvang je tot en met 14 april 5 euro korting!

Rugzak trolley met naam bedrukt

 

Polsbandjes met naam en/of telefoonnummer

Ontzettend handig voor op reis: siliconen armbandje/polsbandje met naam, SOS bandje met naam en of telefoonnummer. Dit polsbandje is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, vanaf 0 tot volwassen! Deze rubberen armbandjes worden gegraveerd, dus de tekst kan er niet afslijten. Voor de prijs hoef je het niet te laten: de bandjes kosten slechts € 4,95 per stuk!

Nieuwsgierig geworden naar deze en andere producten met naam? Surf dan snel naar Koterkado!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *