Little Cool schooltassen: origineel

Little Cool: van alles voor kinderen

LittleCool.com is het leukste kinderwarenhuis van Nederland! Ze bieden een uitgebreid assortiment aan verzorgingsartikelen, babyspeelgoed, kleding, slofjes en nog veel meer. Alles voor de verzorging van je baby, dreumes, peuter, kleuter en ook de grotere kindjes vind je bij Little Cool!

Little Cool schooltassen

Ik dacht dat Little Cool alleen spullen voor baby’s verkocht, maar toen ik hun webshop bezocht bleek dat helemaal niet zo te zijn: Little Cool heeft bijvoorbeeld ook een uitgebreide collectie schoolspullen, waaronder originele schooltassen. De merken schooltassen die ze verkopen zijn onder andere Dabawalla, Oops, Sigikids en Lässig. Merken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt maar die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken!

Vooral de merken Dabawalla en  Lässig spreken mij erg aan: De tassen van dabawalla zijn voor de kleinere kinderen en zijn vrolijk en leuk, de rugtassen van Lässig voor de grotere kids zijn stoerder en stevig zodat ze tegen een stootje kunnen.

little cool schooltas little cool3 littlecool1 littlecool4

 

Het leuke van Liitle Cool is dat de collectie bijna wekelijks aangevuld wordt. Je kunt er dus altijd terecht voor de nieuwste schooltassen. Dus: zoek je een goede, hippe schooltas waar niet iedereen mee loopt, ga dan zeker naar de webshop van Little Cool, klik op de banner.

Overigens staat een groot deel van de Little Cool schooltassen ook in onze shop: shop je schooltas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *