Nieuwe schooltassen bij Hippekinderspullen

Schooltassen: nieuwe collectie bij Hippekinderspullen. De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat veel merken hun nieuwe collectie (school)tassen uitbrengen. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Bij Hippekinderspullen hebben ze veel nieuwe schooltassen van onder andere De Kunstboer, Dutch Heroes, Retour en Zebra Trends. Ook zijn er twee nieuwe merken aan hun assortiment toegevoegd: Skooter en Stapelgoed. Twee superleuke, stoere merken met stevige, originele tassen. Van bijna alle modellen zijn zowel schoudertassen als rugtassen verkrijgbaar. En de tassen zijn heel betaalbaar: je hebt al een schooltas voor € 16,95!

Dus zoek jij nog een leuke, originele schooltas? Neem dan een kijkje bij Hippekinderspullen. En koop je bij hun een tas, dan krijg je er altijd een leuk kleinigheidje bij, zoals een gum, potlood of puntenslijper. In de maand september is de give away een zakje Loom Bands! Hieronder enkele voorbeelden van de nieuwe collectie. Wanneer je op een foto klikt kom je op de website van Hippekinderspullen.

full32236927full32182968naamloos (2)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *