De Kunstboer: nieuwe collectie

De Kunstboer: hip en vrolijk voor jongens en meiden

De Kunstboer is een modemerk met verschillende activiteiten. Het hoofdkantoor annex winkel, ontwerpstudio, opslag, distributie is aan de Prinsengracht in Amsterdam. Hier wordt in de winkel ontworpen en kantoor gehouden. Tevens is dit showroom voor de groothandelsklanten. In deze winkel verkopen zij eigen collecties tassen en accessoires maar ook de producten die ze ontwerpen voor andere bedrijven, zoals PresentTime (gifts), Dutch Heroes (kinderkleding), Decadence (wenskaarten) en nog enkele anderen. Daarnaast verkoopt De Kunstboer in deze winkels producten die wij leuk vinden en bij hun stijl passen.

De eigen collecties tassen en (woon)accessoires worden verkocht in de webshop en in ca. 200 winkels in de Benelux.

De geschiedenis van De Kunstboer

De Kunstboer is opgericht in 1993 door Jim Boer in Haarlem als galerie/winkel voor zelf gemaakte tassen, schilderijen en vele andere creatieve uitspattingen. De collecties ‘gepimpte’ tassen die Jim sinds 2006 achter de naaimachine in de winkel maakte sloegen zo goed aan dat De Kunstboer de groothandel serieus heeft aangepakt. Luiertassen, sporttassen, lampenkappen en vele collecties kindertassen, rugzakjes en accessoires volgden. Op De Kleine Fabriek in januari en juli presenteren ze altijd veel nieuwe collecties. Gedurende het jaar komen er telkens weer nieuwe producten of variaties op bestaande producten bij.

de kunstboer

De creativiteit bleef niet onopgemerkt en ze zijn door veel bedrijven gevraagd producten voor hen te ontwerpen. De zogenaamde licenties. Broodtrommels, klokken, big shoppers, wanddecoraties, behang, dekbedhoezen,wenskaarten, kalenders en nog veel meer.

De Kunstboer bij Hippekinderspullen

Hippekinderspullen verkoopt al jaren de hippe en vrolijke kindertassen van De Kunstboer. Vooral ook de jongenstassen zijn erg populair op hun site. De ervaring is dat de tassen van goede kwaliteit zijn en daardoor lange tijd meegaan. De leuke prints maken dat je kind er origineel en hip bijloopt op school. Helemaal passend bij Hippekinderspullen dus.

De regelmatig wisselende collectie schooltassen van dit leuke Nederlandse merk vind je in de webshop van Hippekinderspullen. 

de kunstboer    de kunstboer     de kunstboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *