Okiedog: een vrolijk merk voor peuters en kleuters

Okiedog is een vrolijk merk voor kleuters en peuters van ca 2 tot 6 jaar. Ze maken in hun Wildpack lijn hele vrolijke rugtasjes, kindertrolleys en reiskoffers.

Kenmerkend voor de Wildpack line van Okiedog is dat alles gemaakt is van wat harder, voorgevormd materiaal. Hierdoor zijn alle producten extra stevig en dat is wel zo fijn. Andere onderdelen daarentegen, zoals de oortjes van de diverse diertjes, zijn juist heerlijk zacht en knuffelbaar. Alle producten zijn er in de thema’s draak, uil, vos, hond, tijger, panda, olifant, hippo en konijn. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden wat leuk is.

okiedog

Okiedog trolley

Een mooie voorgevormde trolley van Okiedog, in de vorm van een hippo. Doordat de trolley voorgevormd is blijft de inhoud van de trolley beschermd. De oren zijn lekker zacht. Waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. De trolley heeft een groot binnenvak en een label om je naam en adres op te schrijven. Afmetingen ca 24 x 36 x 15 centimeter (zonder handvat).

 • Ideaal voorgevormde harde cover
 • Het koffertje heeft op de voorkant een vrolijk draakje in 3D
 • Handig naamkaartje aan de binnenkant
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • waterbestendig
 • zeer licht van gewicht
 • binnenin vak en elastische riem
 • afneembare en verstelbare schouderriem
 • Geschikt voor peuters van 2-4 jaar
 • Afmetingen: 24 x 36 x 15 cm (zonder handvat)
 • Hoogte met uitgeschoven handvat: 48 cm

okiedog kindertrolley

Okiedog rugzak

Een mooie voorgevormde rugzak van Okiedog. Doordat de tas voorgevormd is blijft de inhoud van de tas heel. De oren zijn lekker zacht. De tas heeft een groot binnenvak en een label om je naam en adres op te schrijven. De schouderbandjes zijn verstelbaar en de tas kan aan de lus opgehangen worden. Afmetingen ca 30 x 22 x 12 centimeter.

okiedog rugzak

Okiedog reiskoffer

Een leuke reiskoffer van Okiedog Wildpack. In 3D design, heel origineel. De koffer is waterbestendig en makkelijk te reinigen. Bekleed met zachte stof, binnenin een apart vak voor kleine spulletjes. Ook zit er aan de binnenkant een label waar je je naam op kunt schrijven. Met handige draagriem zodat-ie ook over de schouder gedragen kan worden (ook door papa of mama!). Afmetingen: 41 x 23 x 15 cm

okiedog reiskoffer

Okiedog trolley L

Nieuw in het assortiment is de trolley L. Met dezelfde leuke afbeeldingen als de andere producten, maar in een formaat waar heel veel in kan. Een combinatie tussen de kindertrolley en de reiskoffer. De afmetingen zijn 45x33x16 centimeter.

okiedog trolley

Kijk voor alle beschikbare modellen en uitvoeringen op de website van Hippekinderspullen.

okiedog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *