Schoolspullen met korting

Back to school: schoolspullen met korting

Nog eventjes en de eerste scholen beginnen weer. De hoogste tijd dus om de schoolspullen voor het komende jaar in te kopen. Een schoolagenda, multomap, stabilo pen, misschien een nieuwe schooltas? Online vind je een enorme keuze in schoolspullen voor de kleintjes tot en met de middelbare scholieren. En omdat het allemaal al duur genoeg is, hebben wij een aantal leuke online kortingsacties voor je verzameld, zodat je de leukste schoolspullen met korting kunt kopen.

Back2School468x60

V en D

Bij V&D loopt tot en met zondag 6 september 2015. Je ontvangt 5 euro korting bij besteding vanaf € 50,–. 10 euro bij besteding vanaf € 75,00 en 15 euro bij besteding vanaf € 100,00. Maximaal 1 kortingsvoucher per transactie. De korting geldt alleen op kantoor artikelen (Schoolcampus afdeling inclusief rugtassen) en een aantal young fashion merken. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en Air Miles aanbiedingen.

Spartoo
logo

Spartoo heeft twee leuke acties, ze zijn beide geldig tot en met 30 september.

-10% korting op de collectie tassen en etuis “So School” met de kortingscode SCHOOL10. Minimum aankoopbedrag van 100 euro / niet geldig op partnerartikelen / geldig op afgeprijsde artikelen.

  • 5% korting op de collectie tassen en etuis “So School” met de kortingscode SCHOOL5. Minimum aankoopbedrag van 50 euro / niet geldig op partnerartikelen / geldig op afgeprijsde artikelen.

Ik en ik
IKenIK_banner_728x90

Bij Ik en Ik betaal je tot en met 13 augustus geen verzendkosten bij alle back to school items.

Bulbby
728x90 banner

Deze week ontvang je bij je schoolbestelling een gratis oranje plunjetas. Let op: actie loopt tot 17 augustus 2015 en geldt voor back to school bestellingen van 30 euro of meer. OP=OP.

Kidzincolor

Bekijk bij Kidzincolor 2 supergave en zeer voordelige schoolpakketten. Verder ook nog eens 15% korting op alle school items met de kortingscode B2S2015.
banner 728x90

schoolspullen met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *