Schooltas met naam: origineel!

Is je kind toe aan een nieuwe schooltas? Een rugtas, of een schoudertas? Wat sowieso leuk is is een schooltas met naam. Zo is de tas altijd makkelijk terug te vinden en ook is de tas uniek.

Er zijn diverse winkels waar je tassen met naam kunt kopen. Bij Koterkado vind je een ruime keuze in diverse tassen: Kleuter rugzakjes, grote rugzakken, allerlei formaten schoudertassen maar ook gymtasjes kun je hier met naam en al bestellen. Erg leuk is ook de combi van schooltas en gymtas in één koop: ben je in één keer klaar! De rugzak met naam is natuurlijk altijd goed en heel betaalbaar.

schooltas met naam    schooltas met naam

 

Bij Kidzincolor kun je je (rug)tas helemaal zelf samenstellen. Je kiest de maat, de kleur, de tekst en het gewenste lettertype. Dan kun je ook nog een plaatje erbij kiezen, waardoor je tas wel heel persoonlijk wordt. Handig is ook dat je meteen ziet hoe je ontwerp wordt. Naast rugtassen verkopen ze ook gymtassen met naam. Helemaal leuk: tot en met 18 april 2014 ontvang je 15% korting op alle tassen met de code Aff0314!

                        kidzincolor

Misschien wel de grootste collectie in schooltassen met naam heeft Bulbby. De tassen zijn wat duurder dan bij de andere twee webshops maar ze zijn dan ook wel net even wat specialer. Het zijn niet zomaar tassen met een naam; de namen staan altijd leuk in een afbeelding en de kleuren zijn zeer aansprekend.

Voor onze zoon van 8 vinden we de Messengerbag wel heel erg leuk. Met de keuze uit bijna 40 verschillende afbeeldingen wordt het nog wel lastig kiezen welke het uiteindelijk zal worden. Voor de jongste van 5 is de mini messengerbag wel heel erg leuk. Hij hoeft nog niet zoveel mee naar school te nemen dus zo’n kleine tas is prima.

Wat ik ook fijn vind aan de site van Bulbby is dat ze foto’s laten zien van kinderen met de tassen. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe groot de tassen zijn. Deze site is dus zeker de moeite van een bezoekje waard!

schooltas met naam     schooltas met naambulbby

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *