Schooltassen van Simply Colors

Simply Colors

Ik ken Simply Colors al een tijdje: toen mijn oudste zoon geboren werd kreeg ik een ontzettend leuk shirtje met zijn naam erop, gemaakt door Simply Colors. Wat mij toen al opviel was de supergoede kwaliteit: hoe vaak ik het ook waste, de kleur en pasvorm bleven perfect en ook de opdruk bleef prima zitten.

 

Schooltassen van Simply Colors

Nu zag ik dat Simply Colors ook hele leuke schooltassen verkoopt. Grote en kleine rugtassen, grote en kleine messenger bags en gymtassen. Keuze genoeg dus, en natuurlijk allemaal met een leuke afbeelding en de naam van je kind te krijgen.

schooltassen met naam

 

Handig op school, waar spullen soms makkelijk verloren kunnen raken. Voor het sporten is zo’n gymtasje met eigen opdruk ook super handig of kies voor een sporttas met naam, daar passen al je sportspullen in. En tijdens een vakantie of logeerpartij zal je kinderen een groot plezier doen met een reistrolley met naam of een toilettas met naam. Zo kunnen ze hun spullen pakken in hun eigen tas! Je hebt een gymtas voor € 10,95 en een grote messengerbag kost bijvoorbeeld € 27,95. Een portemonnee met naam of een leuk etui met naam zijn weer hele leuke cadeautjes om te geven. Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren, want daar houden kinderen van! Kinderkleding, schoolspullen en producten voor de kinderkamer met naam vind je ook op de site van Simply Colors. De verzendkosten bedragen slechts € 3,95 en boven de € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

Wat helemaal handig is, is dat je ook een bijpassende luchtrommel en schoolbeker kunt kopen bij Simply Colors. Zo ben je in één keer helemaal klaar, hoe handig is dat? Het is natuurlijk ook een ontzettend leuk cadeau-idee voor een kindje dat 4 jaar wordt en naar school gaat: een tas met naam met daarin de lunchspullen met naam. Heel leuk om te geven en praktisch voor de ouders omdat je altijd snel de schoolspullen terug kunt vinden mochten ze eens kwijtraken op school. Klik op de banner hieronder om naar de website van Simply Colors te gaan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *