Sint tip: koop je schooltas bij Hippekinderspullen

Koop je schooltas bij Hippekinderspullen

Naast al het speelgoed dat ik in deze tijd van het jaar koop voor Sinterklaas en Kerst probeer ik ook altijd wel wat “nuttigs” te geven. Ken je dat? Een pyjama, een dekbedovertrek of een nieuwe schooltas.

Voor zo’n nieuwe schooltas kun je prima slagen bij Hippekinderspullen. Zij hebben een uitgebreide collectie schooltassen. Of je nu op zoek bent naar een rugtas of schoudertas, voor een kleuter of een ouder kind, je vind er altijd wel iets. Ze hebben voor de kleintjes zelfs schoudertassen van Frozen en Minions die je kind zelf kan versieren, dat zijn twee cadeaus in één!

frozen schoudertasminions schoudertas

Vooral de keuze in schooltassen voor jongens is heel groot. Dat kan ook niet anders, met merken als De Kunstboer en Dutch Heroes in het assortiment. Deze merken staan bekend om hun stoere, aparte en ook vrolijke prints op de schooltassen.

Hippekinderspullen verstuurt je bestelling snel en vakkundig, en het leuke is dat ze er altijd een klein cadeautje bij doen. Een gummetje bijvoorbeeld, of een potloodje of puntenslijper. Handig nu, heb je meteen een schoencadeautje te pakken, gratis en voor niets.

Kortom, ben je op zoek naar een hippe, stoere, handige, leuke schooltas, shop dan bij Hippekinderspullen.

schooltassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *