Sinterklaas cadeau tips

We zitten er allemaal weer middenin: de drukke Sinterklaas tijd. Zijn bij jou de cadeautjes al binnen? Ik heb wel alles voor in de schoenen maar verder nog geen idee voor pakjesavond. De kinderen roepen bij iedere reclame “die wil ik!” dus ik moet echt nog even rustig een lijstje met ze maken. Wil het dan nog niet lukken dan hier wat leuke Sinterklaas cadeau tips!

Bij Personalgifts.nl hebben ze erg leuke cadeaus waar je de naam en soms de foto van je kind in kunt laten verwerken. Zo is er de superleuke speciale Donald Duck. In deze Donald Duck kun je zelf bepalen welke naam op de omslag moet komen, deze naam komt ook in alle verhalen voor. Aan de binnenzijde kun je een persoonlijke boodschap plaatsen. Een belangrijke datum en de namen voor en van wie het is mogen natuurlijk niet ontbreken!
Maak er iets moois van, zo wordt jouw eigen Feest-Special een collectors item. Klik hier voor dit leuke cadeau.

Voor de kleinere kinderen hebben ze een Woezel en Pip in Sinterklaas uitvoering: Sinterwoezel en Pietje Pip. altijd leuk om in de tijd voor te lezen dus een prima schoencadeau. Erg leuk is ook de CD van Woezel en Pip met sinterklaasliedjes. Als je een boek voor 24.00 uur besteld, wordt het de volgende dag verzonden. Je hebt het cadeau dus razendsnel in huis. Toch zou ik je aanraden niet te lang te wachten, het zal erg druk worden naarmate het dichter bij 5 december komt.


Bij Babywalz.nl hebben ze het ons makkelijk gemaakt: hier vind je een handige lijst met alle top cadeaus. Klik hier om naar de lijst te gaan. En bestel je voor 23 november voor meer dan 30 euro dan ontvang je maar liefst 5 euro korting! Handig voor als je al weet wat je kopen wilt.

Ook bij Ikenik.nl staan alle decembercadeaus handig bij elkaar. De lijst vind je hier. Alle cadeaus zijn ook onderverdeeld in prijsklassen. Dat is handig! Bestelling uit de sinterklaasshop worden in november gratis verzonden. En als je je inschrijft ontvang je 5 euro korting.

December
Hopelijk helpen deze sinterklaas cadeau tips je een beetje op weg. Tips zijn altijd welkom trouwens. Heel veel plezier met Sinterklaas shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *