Sinterklaasvideo

Sinterklaasvideo: leuk voor pakjesavond!

Voordat je het weet is het alweer zover: Sinterklaas. De winkels liggen al vol met Sinterklaas artikelen en ook de speelgoedfolders zijn weer op de mat geploft. In de weken dat Sinterklaas in het land is wordt de spanning opgebouwd naar wat voor kinderen de avond der avonden is: pakjesavond.

Meestal doen wij op pakjesavond een speurtocht waarbij overal in en om het huis een paar pakjes liggen. Dit om de avond wat te rekken want de pakjes zijn binnen enkele tellen uitgepakt. Vorig jaar hebben we het anders gedaan: we hebben een sinterklaasvideo gemaakt.

Met een sinterklaasvideo spreekt Sinterklaas je kinderen toe. Bij het maken van de video geef je dingen op als naam, hobbies , favoriet tv-programma en zelfs een foto kun je bijvoegen. Hiervan maakt Sint.tv een ontzettend leuk bericht voor je kind(eren). In de boodschap kun je Sinterklaas ook laten vertellen waar de cadeautjes liggen.

Klik hier voor uitleg over hoe het werkt.

De sinterklaasvideo komt “discreet verpakt” bij je binnen dus de kinderen hebben niet door. Op pakjesavond hoef je m alleen maar door de bus te doen, en Sinterklaas en zijn pieten doen de rest!

Voor de kosten hoef je het ook niet te laten: een eenvoudige minivideo van 1,5 is bestemd voor 1 kind en maak je vanaf € 3,95. Een 11 minuten durend filmpje voor maximaal 7 kinderen en met extra informatie heb je vanaf € 13,95.

728x90 Sint

Bij ons was de sinterklaasvideo een groot succes. De kinderen waren helemaal verbaasd dat ze op tv bericht kregen van Sinterklaas en dat hij precies wist wat ze leuk vonden. En toen hij vertelde waar de pakjes lagen sjeesden ze naar de verstopplek toe. Het was een ontzettend leuke pakjesavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *