Zebra Trends schooltassen

Zebra Trends schooltassen: een superleuk merk

In het assortiment van Hippekinderspullen vind je onder andere de superleuke schoudertassen van Zebra Trends. Een paar keer per jaar brengen zij een nieuwe collectie uit, die iedere keer weer verrassend is. Ook belangrijk is dat de tassen van een prima kwaliteit zijn en bij normaal gebruik jaren meegaan. In aanschaf zijn ze misschien niet zo goedkoop, maar uiteindelijk heb je er dus zeker voordeel van.

Zebra Trends: de modellen

De schooltassen worden doorgaans in een paar modellen aangeboden. Zo is er de kindertas, bedoeld voor kinderen van ca 4 tot ca 8 jaar.  Deze tassen zijn ca. 30 x 26 centimeter groot en bieden voldoende plaats voor lunch, hap/sap, een schoolbeker en nog een vriendenboekje. Binnenin een vakje voor iets kleins en een vakje voor je beker. De tas sluit met een drukknoop en heeft een verstelbare schouderriem. De stof aan de binnenkant is net zo vrolijk als de buitenkant.

kindertas

Voor meiden vanaf een jaar of 7-8 zijn er de juniortassen. Deze zijn in A4 formaat en bieden dus ook ruimte aan een multomap. Ook deze tas sluit met een drukknoop, maar heeft daarnaast nog een rits waarmee je het vak afsluit. Ook binnenin deze tas een vakje voor je  mobiel en je beker. De verstelbare schouderriem zorgt ervoor dat hij iedereen past.

juniortas pink flower blowem

Dit zijn de modellen die bij Hippekinderspullen verkocht worden. Naast deze twee modellen zijn er nog een kleuter tasje en een tas in bowling bag model. Deze zijn op aanvraag bij Hippekinderspullen verkrijgbaar. Voor het volledige assortiment van Zebra Trends kun je kijken op hun website.

Zebra Trends: binnenkort ook voor jongens!

Zebra Trends maakt nu met name tassen voor meisjes en vrouwen. Maar goed nieuws: begin zomer 2014 zal de eerste jongenslijn uitkomen! Wij wachten in spanning af, het kan bijna niet anders dan dat dit hele gave schooltassen gaan worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *